Termékek Menü
Ön itt jár: >

Különleges ékszer szettek

 

Kézműves vásárokon számtalanszor találkozom azzal a kéréssel, hogy a kiválasztott nyaklánchoz vagy fülbevalóhoz keressünk hozzá illő ékszereket (karkötőt, karláncot, gyűrűt stb). Ez mindig izgalmas feladat, együtt keresgélünk, és amikor rátalálunk a hozzá illő darabra, látom az elégedett mosolyt a vásárló arcán.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Karkötő, fülbevaló és medál alkotja a szettet. Az ékszer szett háttere az árvácska szirma, mely szépen kiemeli a százszorszépet. A szettet még különlegesebbé tesz a swarovski  kristály amely a karkötőt díszíti.

A szettet megrendelheted kedvenc virágoddal is.

15.000 Ft
Előrendelhető

Nyaklánc, karkötő, fülbevaló a szett tartalma. A kék törpe írisz szirmai és porzója adja a mintázatát az ékszernek. A törpe írisz nagyon korán nyíló tavaszi virág.  Szirmai finoman áttetszőek.

 

15.500 Ft
Előrendelhető
A karkötő és a fülbevaló dísze a lisztes zsálya és egy kis mezei virág. A szettet megrendelheted kedvencvirágoddal is.
8.000 Ft

Tényleg nagyon szép amikor egy nyaklánc, fülbevaló, karkötő és gyűrű teljesen harmonizál egymással, kerek egészet alkotnak, szettet képeznek.
Azonos forma, azonos színvilág erősíti egymást, ezért mindig jó választás egy szett. 

Kedvenc virágunkkal elkészített szettet mindig szívesen viseljük, hiszen tudjuk: ez csak nekünk készült, másnak nincs ilyen. Mi nők szeretjük az egyediséget, különlegességet, és ez az ékszereinkre is igaz. 

Akkor sem kell elkeseredni, ha már vásároltunk valamilyen ékszert, mert van lehetőség arra is, hogy korábban megvásárolt ékszerhez rendelünk nyakláncot, gyűrűt, fülbevalót, karkötőt.