Termékek Menü

Kézzel készített modern nyaklánc

Rendezés:
Nézet:
Előrendelhető
A medál alapja bordó rózsaszirom, melyre vadvirág szirmokat helyeztem,  érdekes mintát kölcsönöznek a nyakláncnak. A virágok gyantával vannak kiöntve. 
4.990 Ft
Előrendelhető
Az üveggömb muskátli szirmokkal van teletölve. Színes, vidám hangulatú az ékszer. Aki szereti a piros árnyalatait annak bártan merem ajánlani.
2.500 Ft
Előrendelhető
Bordó, fehér, lila és rózsaszín szímokat rejt a medál. Csepp formája különlegessé teszi az ékszert.
2.500 Ft
Raktáron
A medált vegyes mezei virágok díszítik. Az alapszíne citromsárga, a virágokat üveglencse fedi.
5.490 Ft
Előrendelhető
A pipacs finom szirmait és levelét rejti magában a medál. Egyedi és különleges is egyben ez a nyaklánc. A pipacs szirmain elhelyezett levél még különlegesebbé teszi a medált.
9.990 Ft
Előrendelhető

 

A nyaklánc több féle mezei virágot rejt magában, melyek érdekessé teszik az ékszert. Nagyon kellemes pasztell színe van a medálnak.

5.490 Ft
Raktáron
Rózsszirom alapon kaptak helyet a levendula virágai. Az ékszerben a virágok üveglencse alatt vannak.
3.490 Ft
Eladva
A medál két gyöngyvirágot rejt magában, melyet bordó sziromra helyeztem, és mellé egy kis mezei virág  került. A virág üveglencse alatt van.
3.490 Ft
Raktáron
A medált fehér és lila szalmavirág szirom díszíti, az ékszer gyantával lett kiöntve.
3.990 Ft
Előrendelhető
Modern stílusú egyedi nyaklánc, melyben üveglencse alatt helyezkedik le az árvácska. Különleges egyedi fazonjának köszönhetően felhívja az ékszer magára a figyelmet.
6.990 Ft
Előrendelhető

Modern, egyedi nyaklánc fukszia virágával készült. A virág szirmait üveglencse alá helyeztem, mely alatt egyedi mintázatot adnak a virág szirmai.

 

6.990 Ft
Raktáron
A medál formája már magában is érdekes, alapja rózsaszirom. A díszítést rózsaszín szarkaláb adja, melyre vörös szirmokat helyeztem. A medál gyantával van kiöntve.
3.490 Ft
Előrendelhető
Tulipánszirom alapon helyezkedik ez a kis cserje virága. Az ékszer gyantával van kiöntve.
4.990 Ft
Raktáron
A medál alapja napraforgószirom, melyen először a szerelem virág szirmait helyeztem el, erre került rá a mezei szarkaláb virága majd gyantával kiöntöttem.
4.990 Ft
Előrendelhető
A nyaklánc a bájos mezei szarkalábot rejti magában. A virág az ékszerben üveglencse mögött van.
3.490 Ft
Raktáron
A medál érdekessége, hogy az alapja egy kis virág levele, melyre mezei pillangós virágúakat helyeztem el. Az ékszer gyantával van kiöntve.
4.990 Ft
Raktáron
A medál érdekessége, hogy az alap mintázata színt vált, sárgából barnába. Színben hozzá illő kis virágok lettek ráhelyezve és gyantával van kiöntve.
3.990 Ft
Raktáron
Rózsaszirom alapra lett ráhelyezve a fehér lángvirág szirma, a szirmok áttetszőek. Az ékszer gyantával lett kiöntve.
4.990 Ft
Raktáron
A négyzet formájú medál alapszíne lila tulipán melyre a krókusz és a vad kankalin sárga szirmai lettek elhelyezve. A virág üveglencse alatt van.
3.490 Ft
Előrendelhető
A nyaklánc alapja rózsaszirom, melyre ráhelyeztem egy pipacs szirmát, ami lehelet vékony és mellé tettem a búzavirágszirmokat. Igazán egyedi lett az ékszer.
5.490 Ft