Termékek Menü

Különleges karkötő kínálatunk

A nemesacél vékonypántú  karkötők 6,5 cm átmérővel készülnek, de kívánságra 5,5 cm-re le tudom cserélni, így vékony csuklójú hölgyek is bátran tudják viselni.

Egyedi karkötő a természetszerető hölgyeknek

A karkötő az egyik legkedveltebb ékszer, amit a hölgyek keresnek. Az általam készített karkötők, karláncok szín és formavilága között mindenki megtalálhatja a számára  legelőnyösebb fazont és színvilágot. Egy kedvenc karkötő viselése jó kedvre deríthet, mosolyt csalhat az arcunkra a hétköznapokban.

 

Különleges alkalmakra (is) tökéletes az egyedi karkötő, amely még a legegyszerűbb ruhával is képes fantasztikus hatásokat kiváltani. A különleges technikával készült egyedi karkötő egy szeletet hordoz magában az életből, hiszen ezek az ékszerek magukat a virágokat viselik magukon. Azok számára készülnek az egyedi ékszerek, akik szeretik a természetet, akik rajonganak a virágokért, és a gyógynövényekért. Egy virág szirma magán viseli az egész életet, a megtermékenyítéstől kezdve a halálig, szinte minden élethordozó erő benne van. Az egyedi karkötő, amely magában hordoz egy virágszirmot különleges jelentéssel bír sokak számára.

 

Képzeljük csak el, hogy az egyedi karkötő, amelyet viselünk egy szeletet tartogat kedvenc virágunkból vagy kedvenc gyógynövényünkből. Az egyedi karkötő csodálatos választás, ha a magunk megbecsüléséről van szó, de csodálatos választás akkor is, ha ajándékba szánjunk legjobb barátnőnknek, vagy párunknak. Az egyedi karkötő virága és maga az ékszer is jelentést hordoz magában. Az egyedi karkötő megrendelhető bármilyen virággal, hogy még személyesebb legyen az ajándék. Nem hiába mondják, hogy az ékszerek és a kiegészítők is öltöztetnek, próbáljuk csak ki: vegyük fel a legegyszerűbb fekete ruhánkat és tegyük fel a kedvenc fülbevalónkat és karkötőnket – ugye milyen csodálatos és más a látvány?

 

Ha eddig azokat az embereket irigyelte, akik egyedi megjelenésükkel tűnnek ki a tömegből, és Ön nem tudta, hogy hogyan is fejezze ki személyisége egyediségét, akkor itt az idő, hogy Ön is egyedivé váljon. Ehhez pedig nem is kell sok változtatást tenni, elég például beszerezni egy egyedi karkötőt, amely illik az Ön személyiségéhez és stílusához és máris egyedivé változtatta megjelenését. Egy szelet természet a karkötőben, amely mindig velünk lehet.